Županijski izlagači na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Koprivničko-križevački župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota u subotu, 8. rujna obišli su županijske poduzetnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koji imaju svoje izlagačke prostore na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji se održava od 7. do 9. rujna u Gudovcu. Kao i prijašnjih godina, Koprivničko-križevačka županija financira njihovo predstavljanje na Sajmu, a župan im je prilikom obilaska zaželio mnogo novih poslovnih kontakata i uspjeh u radu.

Jesenski sajam jedna je od najvećih manifestacija takve vrste u Hrvatskoj na kojoj se predstavlja nekoliko stotina izlagača iz zemlje i inozemstva, s time da je centralni dio Državna stočarska izložba na kojoj sudjeluju najuspješniji hrvatski uzgajivači. Uz brojne programe posvećene poljoprivredi, važno je izdvojiti Peti element – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, kao i dva noviteta: HOROP – sajam opreme za hortikulturu te GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Koprivničko-križevačku županiju ove godine predstavljaju: OPG Damir Markov, OPG Marijan Hrženjak, OPG Zvonko Platužić, OPG Zoran Ježić, OPG Kranjec, Koleks – obrt za proizvodnju drvene ambalaže te Mehanička radionica Tihomira Pavunića.

Vezano

Komentari su zatvoreni.