U Apatovcu otvorena nova linija za punjenje vode

U tvornici mineralne i izvorske vode tvrtke Kalničke vode d.d. i Bio natura waters d.o.o. u sastavu Badela 1862 iz Zagreba, danas je u Apatovcu podno planine Kalnik otvorena nova linija za punjenje velikih boca izvorske vode Unique, vrijedna 1,8 milijuna eura.

Linija je potpuno automatizirana i robotizirana, puni na sat 1500 boca od 5 galona (18,9 litara) ili 2000 boca od 5 litara izvorske vode, a najsuvremenija je u Europi, kazao je na otvorenju Anto Perković, predsjednik Uprave Badela 1862, napominjući da je to najljepši dar uz 145. obljetnicu postojanja tvrtke.
U šest mjeseci ove godine društvo Kalničke vode ostvarilo je 12 posto udjela na hrvatskom tržištu izvorske kalničke vode Unique u bocama i aparatima. Pokretanjem nove proizvodnje za punjenje boca s vodom za aparate u domaćinstvima i uredima otvoreno je u Apatovcu još desetak novih radnih mjesta, a ukupan broj zaposlenih povećan je na 113, što posebno pozdravlja gradska vlast u Križevcima, ističe gradonačelnik Branko Hrg koji je s Perkovićem i otvorio današnju novu proivodnu liniju.
Nagli porast potražnje za vodom Unique u bocama za cooler aparate zapremine pet galona potaknuo je Badel 1862 na nabavku nove linije za punjenje Unique vode u velike boce. Kalničke vode i Bio natura imaju instaliranih više od 30 tisuća cooler aparata u uredima i domaćinstvima u Hrvatskoj po sistemu HOD (dostava do vrata).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.