Danas pripremni turnir za rukometaše u ‘Modecu’

Jučer je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima odigran prvi dio rukometnog turnira u kojem sudjeluje šest klubova, a domaćin je Rukometni klub KTC. Cjelodnevni program rukometnih nadmetanja su pratili malobrojni ali vjerni navijači naših dečki iz RK KTC-a. Iako se radi o pripremnom turniru za predstojeću sezonu nije nedostajalo borbenosti. Cjelodnevni napor je uz naše dečke izdržao i novoobnovljeni parket što je svakako preduvjet uspješne sportske sezone. Jučerašnji dio turnira je bio podijeljen u dvije skupine:

SKUPINA A:

RK KTC – RK MAKSIMIR PASTELA 12:10

RK POŽEGA – RK MAKSIMIR PASTELA 20:18

RK KTC – RK POŽEGA 19:15

SKUPINA B:

RK MOSLAVINA – RK DUGO SELO 21:17

RK METALAC – RK DUGO SELO 26:15

RK MOSLAVINA – RK METALAC 26:18

Neporaženi su RK KTC i RK MOSLAVINA te su osigurali borbu za prvo mjesto. Po jedan poraz su imali RK POŽEGA I RK METALAC koji su zajedno u borbi za treće mjesto, dok se RK MAKSIMIR PASTELA i RK DUGO SELO bore za peto mjesto. Finalne utakmice će se odigrati danas na istoj lokaciji prema sljedećem rasporedu:

11:00 utakmica za 5. mjesto RK MAKSIMIR PASTELA – RK DUGO SELO

12:30 utakmica za 3. mjesto RK POŽEGA – RK METALAC

14:00 utakmica za 1. mjesto RK KTC – RK MOSLAVINA

Iako se sve čini spremno za predstojeću sportsku sezonu još nisu isprobana sva sjedišta također obnovljenih tribina stoga dođite u našu sportsku dvoranu i uživajte u rukometu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.