Policija o nadzoru prometa tijekom vikenda …

Stop - Policija

Tijekom vikenda, od 15. do 17. srpnja, na području Policijske uprave koprivničko – križevačke, zabilježeno je ukupno pet prometnih nesreća od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. U ovim nesrećama tri osobe su lakše ozlijeđene.

Nesreće su zabilježene zbog neprilagođene brzine (1), oduzimanja prednosti prolaska (1) i vožnje na nedovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika (3).

Vozač pod utjecajem alkohola prouzročio je jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom. Mladi vozač bicikla je prouzročio jednu prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Sankcionirano je 147 prometnih prekršaja, od čega 34 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i 49 prekršaja upravljanja vozilima nepropisnom i neprilagođenom brzinom.

Tijekom vikenda u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva smještena su bila tri vozača, dok su uhićena tri vozača.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u petak, 15. srpnja, u 19.30 sati u Koprivničkoj ulici u Koprivničkom Ivancu, kada je 51 – godišnji vozač upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2,94 promila.
&nbps;
 

Najveće prekoračenje ograničenje brzine kretanja utvrđeno je u petak, 15. srpnja, u 16.02 sati u Križevačkoj ulici u Sokolovcu, kada je vozač upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 106 km/h iako je brzina kretanja vozila u rečenoj ulici ograničena na 60 km/h.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.