Meksički Live Dub i radionica hula hoopa sa talentiranom Sky Flow Artist (UK) u Klubu kulture!

U ponedjeljak, 20. kolovoza 2018., Udruga K.V.A.R.K. će ugostiti jednu od najboljih svjetskih hula hooperica, Sky Flow Artist, koja će u križevačkom Klubu kulture održati jednodnevnu radionicu hula hoopa namijenjenu početnicima, ali i iskusnim hula hooperima.

Sky Flow Artist je profesionalna hula hoop artistica i performerica rođena u Brightonu u Engleskoj. Trenirala je balet od svoje četvrte godine, a većinu svog života provela je na pozornici. Kao ritmička gimnastičarka bila je dio Britanske nacionalne reprezentacije, osvojila je brojne medalje na britanskom prvenstvu i natjecala se za Veliku Britaniju u inozemstvu. Kao hula hoop umjetnica kombinira elemente ritmičke gimnastike i plesa s tradicionalnim cirkuskim vještinama, dodavajući svoje trikove i kreativnost što je više moguće.

2016. godine Sky je osvojila titulu “Europska hula hooperica godine”, a 2017. nominirana je za najbolju svjetsku žensku hula hoopericu godine. Sky strastveno dijeli svoje hula hoop vještine s drugima i poučavala je na nekim od najpoznatijih svjetskih konvencija.

U radionici ćemo se usredotočiti na pokrete koji koriste našu fleksibilnost. Naučiti ćemo kvalitetne vježbe istezanja kako bismo poboljšali fleksibilnost tih pokreta, a zatim ih povezati sa hula hoopom. Nakon što naučimo nove trikove, potražiti ćemo način da uđemo i izađemo iz tih trikova, dodavajući ih u vlastiti “hoop flow”.

Prijave su obavezne, a kotizacija iznosi 100 kn. Na radionicu se potrebno prijaviti na e-mail dijana@klubkulture.org najkasnije do 18.08. zbog ograničenog kapaciteta prostora i opreme. Radionica će početi u 18:00 sati. Ponesite udobnu, rastezljivu odjeću. Nije potrebno donijeti vlastiti hula hoop, već će se isti osigurati nakon prijave na radionicu!

Nakon radionice večer nastavlja meksički MC, pjevač, producent i gitarist George Ruby svojim live dub setom. George Ruby koristi korijene bas muzike i stvara zvukove spajanjem elemenata rap, dubstep, reggae, dub i downtempo glazbe. Na to dodaje glas i meksičku magiju tako stvarajući ugođaj ritmičke meditacije. Reproducirati će svoj dub live set koji je neprekidna kombinacija vlastite izvorne dub glazbe stvorene uživo s touch padovima i looping glasom koji se širi. U svoj ‘hibridni’ live set dodati će i malo DJ-inga.

Dub party počinje u 21 sat u Klubu kulture!

Vezano

Komentari su zatvoreni.