Hrg (pr)ocijenio da Mršić lupeta gluposti

Gradonačelnik Križevaca Branko Hrg nije ostao dužan svome koprivničkom kolegi po položaju, Zvonimiru Mršiću, koji je nedavno na javnom skupu mladih svojeg SDP-a u Križevcima poručio kako na putu iz Koprivnice nije vidio bagere u novoj križevačkoj poduzetničkoj zoni, pa ni da se još ne može voziti brzom cestom ni prelaziti prugu nadvožnjakom. Hrg je tako u današnjoj emisiji na lokalnom radiju komentirao da Mršić zapravo ne zna o čemu govori.

"Lupeta gluposti, govori i o sveučilišnom kampusu u vojarni u svojem gradu, što je totalno nerealno" – ošinulo je eterom.

Prvi čovjek Križevaca, pripadnik HSS-a, dodao je još i “što Mršića briga za Križevce, neka se brine o svojem gradu”, i u prilog svojoj tezi da će u križevačkoj vojarni uskoro krenuti dugonajavljeno uređenje objekata za smještaj Srednje škole Ivana Seljanca, kazao da “mi za to imamo građevinsku dozvolu i osiguran novac, a Mršić možda ima nekih problema, možda treba posjetiti neku ustanovu.”

Koprivnički gradonačelnik nije se htio osvrtati na takve navode.

"Na takvu razinu se ne mogu spuštati, neka svatko ide svojim putem. Za razliku od drugih koji su sve dobili poklonjeno mi smo svoje skupo platili.

Zato školu imamo a on još uvijek nema" – replicirao je Mršić, a to potonje odnosilo se na Hrgovu tvrdnju kako je – “koprivnička gimnazija progutala sva županijska sredstva za srednje školstvo, i ako se ne riješi taj problem morat ćemo se snalaziti sami, bez pomoći županije, iako se župan Koren trudi.”

Za uređenje srednje škole na prostoru bivše vojarne Križevci već imaju osiguranih oko 22,5 milijuna kuna, dijelom i iz kredita Svjetske banke, no to, pretpostavlja se, neće biti dosta za dovršenje svih radova kroz tri godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.