Održana predavanja za poljoprivrednike o bespovratnim financijskim sredstvima

Grad Križevci po prvi je puta organizirao predavanja namijenjena malim poljoprivrednicima o tome kako mogu do bespovratnih sredstava u sklopu Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ koji je raspisala Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 279.000.000,00 kuna, a prihvatljive aktivnosti su kupnja domaćih životinja, višegodišnjeg bilja, sjemena, kupnja, građenje ili opremanje prostora i objekata, poljoprivrednog zemljišta, potom kupnja poljoprivredne mehanizacije, strojeva i opreme, podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada.

Predavanja su održana u Glogovnici, Velikom Ravenu, Vojakovačkom Kloštru, Carevdaru, Đurđicu i u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci.

Prijave na natječaj kreću od 30. kolovoza pa do 13. prosinca 2018. godine do 12:00 sati, a više informacija o natječaju može se pronaći na stranici Agencije za plaćanja ili u Križevačkom poduzetničkom centru (Razvojni centar i tehnološki park Križevci – prostor bivše Vojarne) koji će ujedno svim zainteresiranima pružiti pomoć prilikom javljanja na natječaj.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.