Obavijest građanima o početku radova na izgradnji pješačko-biciklističkih staza

2

U sklopu projekta Cyclo-Net – Širenje prekogranične cikloturističke mreže kroz izgradnju kapilarnih biciklističkih staza u Križevcima i Zalakarosu, ovih dana započet će gradnja pješačko-biciklističkih staza i to u sljedećim ulicama:
Ulica kralja Tomislava, Trg sv. Florijana, Zagrebačka ulica, Ulica branitelja Hrvatske, Ulica Tadije Smičiklasa, Ulica Franje Račkoga, Ulica Franje Markovića i Ulica Franje Tuđmana.
Zbog radova na izgradnji pješačko-biciklističke staze, neki stanari i poslovni subjekti mogli bi imati otežan ulaz u vlastito dvorište pa Vas ovim putem molimo za strpljenje i razumijevanje.

Po završetku projekta, čeka nas 4,35 kilometara uređene pješačko-biciklističke staze, a ukoliko ćete tijekom radova imati dodatnih upita, slobodno se obratite putem maila: ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili na telefon 048/681-002.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.593.127,95 EUR, odnosno nešto više od 12.100.000,00 kuna, a odobren je za sufinanciranje od strane Europske unije na prvom natječaju iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska u financijskoj perspektivi za razdoblje 2014.-2020. godine.

Možda vam se svidi
2 komentara
 1. Nitro Biber piše:

  Totalno razocaranje…
  Ulupati novce u nesto sto ima vijek trajanja3,4 godine,ako i toliko…
  Treba urediti,sve je u raspadu ali kvaliteta radova je katastrofalna!Nist s nicim!
  Poslovna zona G Cret je primjer,raspale se bankine,ispucali rubovi kolnika…
  Ulica I Gundulica,kopali kanal za spajanje s kolektorom,ljudima popucali temeji i zidovi,sahte su jedan tjedan betonirali,sljedeceg dana trgali jer…??
  Prosle godine novi asfalt,nova podloga,vodovi i instalacije a ove bageri i rovokopaci!
  Samo idiot nemoze shvatiti koliko je novca isparilo necijim neznanjem i gluposcu…
  Za taj silni novac se mogla urediti rekreativna staza za bicikliste,roditelje s djecijiim kolicima i pjesake,sve moguce na.potezu Koprivnicka-Majurec,onako,lijepo uz Ratarsku sumu koja daje fantasricni hlad u popodnevnimnljetnimnsatima…
  Ovak,pecite se po gradu i setajte uz bicikliste na 120 cm (propalog uskoro nakon ppstavljanja) asfalta.

 2. kaja piše:

  Uh, uh, uh: koje veselje je vidjeti sve već izgrađene pješačke-biciklističke staze i gledati kako Grad iz dana u dan sve ljepše izgleda.
  Ne znam da li ste skoro prošli od željezničkog prema gradu, Koprivničkom prema Kosovom brijegu, Gundulićevom, Potočecom, i….. te užžžžživali u novom prekrasnom ozgledu?
  Radujem se zbog nas pješaka, biciklista, isto tako našim mladih roditelja sa kolicima, i ništa manje starijih sugrađana koji u nabavu idu sa kolicima. Sad ćemo svi bez gužvanja i pretrčavanja moći mirno i opušteno hodati stazama i te uz put primjetiti i sve ostale ljepote, koje nas okružuju.
  Svima uklučenima u projekt, a posebno onima koji se trude oko povlačenja sredstava iz Eu fondova: moje iskreno HVALA!

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno