Gradonačelnik upriličio prijem za odlične učenike

U srijedu, 3. srpnja 2018. godine, u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Alberta Štrige Križevci, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja Grada Križevaca koji su postigli odličan uspjeh te njihove razrednike i ravnatelje. Prijemu je bio nazočan i Sandro Novosel pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Grada Križevaca.

Uz odlične učenike, gradonačelnik Mario Rajn ugostio je i nagradio učenike osnovnih i srednjih škola Grada Križevaca te njihove mentore koji su bili sudionici državnih natjecanja u školskoj 2017./2018. godini i ostvarili zapažene rezultate, osvojivši jedno od prva tri mjesta.

Gradonačelnik je čestitao svim učenicima na postignutim uspjesima, naglasivši kako mu je izuzetno drago da je današnji prijem u jednoj od škola, kako bi se o izvrsnosti ne samo govorilo, nego je se dijelom moglo doživjeti i iz prve ruke. Naime, u glazbenom dijelu sudjelovali su nagrađeni učenici Glazbene škole Alberta Štrige: Robin Petrić, David Emanuel Konfic i Luka Ruklin koji su i ovoga put oduševili.

U ime nagrađenih, na prijemu, ali i potpori Grada, zahvalila je ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Marija Prodan koja uskoro odlazi u mirovinu pa joj je ovom prilikom, na predanom radu i svim aktivnostima, čestitao i gradonačelnik Mario Rajn.

Za nagrade odlikašima i uspješnim sudionicima državnih natjecanja u proračunu Grada osigurano je 43.250,00 kn.

Vezano

Komentari su zatvoreni.