Orehovčani u novoj dvorani odradili prvo sportsko natjecanje

Nakon godina čekanja i nastave tjelesnog u školskom hodniku, OŠ Sveti Petar Orehovec ovaj je tjedan prvi put bila domaćin nekog sportskog natjecanja u svojoj novoj sportskoj dvorani. Riječ je o stolnom tenisu, a na natjecanju je sudjelovalo čak sedam škola. Najbolji i u muškoj i u ženskoj konkurenciji bili su učenici iz OŠ Ljudevita Modeca, a sigurno najsretniji bili su učenici i nastavnici škole domaćina.

Natjecatelji i mentori bili su vidno oduševljeni dvoranom, ali i samom organizacijom natjecanja, što nas je posebno razveselilo. Sljedeći utorak naša je škola domaćin natjecanja u futsalu za dječake na kojem će sudjelovati osam osnovnih škola, ukupno skoro sto učenika. Nakon futsala za dječake, domaćini smo i futsala za djevojčice“, otkrio je profesor tjelesnog odgoja Saša Šikić.

Budući da su jedva čekali dvoranu u svojoj školi, ne bune se ni što su u samo dva tjedna domaćini čak tri sportska natjecanja jer su puni entuzijazma. U dvorani je, kaže Šikić, sve lijepo posloženo i sređeno, imaju i sve potrebne rekvizite, opremu i sprave za vježbanje. Jedino je još mali problem s podlogom, ali vjeruju da će se i to uskoro riješiti.

Dakle, gotovo da je sve spremno pa naši učenici i svi zainteresirani u okolici napokon imaju mogućnost baviti se sportom. Nadam se da ćemo uskoro krenuti i s najmlađima s nekim sportskim aktivnostima te da će ljudi u Općini i našoj školi to podržati. Neopisivo smo sretni što konačno imamo dvoranu za normalan rad s našim najmlađima, što je i najbitnije u cijeloj priči. Vidimo se na sljedećem sportskom natjecanju“, poručio je profesor tjelesnog iz OŠ Sveti Petar Orehovec.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.