U gradskoj upravi se sastao Stožer civilne zaštite Grada Križevaca

Foto: Krizevci.hr

stožer

U Gradskoj upravi u četvrtak je održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Križevaca koju je otvorio zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, ujedno i načelnik Stožera. Sjednica je sazvana kako bi se analiziralo trenutno stanje, kao i potencijalna opasnost od poplava na području Grada Križevaca. U skladu s najavama o mogućnosti da na pojedinim područjima dođe do jačeg priliva voda u koritima rijeka i potoka, a zbog očekivanog naglog topljenja snijega, Stožer se sastao da razmotri situaciju na križevačkom području.

Osim načelnika Stožera, prisutni su bili: Mladen Tenodi pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam, Ivan Kramarić pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje iz Koprivnice, Dražen Pečarić načelnik Policijske postaje Križevci, Ivan Matosović zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada, Goran Ružić zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Grada, Darko Kozarić iz Komunalnog poduzeća Križevci te Đurđica Trbus ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa.

Razmjenom informacija sa terena zaključeno je kako trenutno nema opasnosti za građane grada Križevaca, no situacija će se i dalje pozorno motriti kako bi u slučaju bilo kakve potrebe, sve službe mogle žurno reagirati, a za što su i spremne.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.