Valentinovo obilježila humanitarna glazbena večer za Udrugu „Maslačak“

Foto: Krizevci.hr

IMG 7579

U organizaciji Križevačkog likovnog kruga jučer je u hotelu „Kalnik“ održana humanitarna glazbena večer s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku kombi vozila za Udrugu „Maslačak“. Okupljene je na početku pozdravila predsjednica Križevačkog likovnog kruga Zdenka Vrabec koja je zahvalila svima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj večeri.

Zahvalama se pridružila i predsjednica Udruge „Maslačak“ Tamara Premuš, a okupljenima se obratio i gradonačelnik Mario Rajn koji je naglasio kako mu je drago vidjeti toliko dobrote na ovaj Dan zaljubljenih. Aukcijom slika iz fundusa Križevačkog likovnog kruga ukupno je prikupljeno 10.200,00 kuna.

U glazbenom dijelu programa nastupili su TS Ines, Mladen Kos, Dani Dandosa, Grupa Kiss, Duo Bemian, Robert Ficker, Marijana Vukelić, Katarina Leutar, Coolins, Ivica Kolmar, Ellena, Andrej Razumić i gosti iznenađenja, a program su vodili Boris Plak i Barica Tutek. Podršku ovoj humanitarnoj večeri pružili su i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.