Križevci odabrani kao jedna od zajednica za provođenje programa Aktivni u zajednici

Foto: Krizevci.hr

IMG 7289

Zaklada Zamah održala je u Velikoj vijećnici Grada Križevaca predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“. Riječ je o programu koji se provodi u okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, a cilj je u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine raditi na razvoju društvenog kapitala i razvoju kulture davanja te na provedbi društvenih programa i to u nekoliko lokalnih zajednica s područja Koprivničko-križevačke, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije.

Upravo su Križevci odabrani kao jedna od lokalnih zajednica u kojoj će se raditi procjena potreba, analiza specifičnih problema, identifikacija mogućnosti i puteva njihovog rješavanja.

U ime Grada Križevaca okupljene predstavnike udruga i obrazovnih institucija, koji su prisustvovali predstavljanju, pozdravio je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam mr. sc. Mladen Tenodi te zahvalio Zakladi Zamah što je upravo Križevce odabrala za provedbu ovog programa.

Program je predstavio upravitelj Zaklade Drago Vručinić i naglasio kako je cilj programa osnažiti zajednicu i poboljšati kvalitetu života. Svi zainteresirani mogu se još uvijek uključiti u program sa svojim idejama, prijedlozima i planovima, a više informacija možete naći ovdje.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Iskreno vjerujem da je Zaklada Zamah, izabrava pravu sredinu za ovaj program.
    Križevci se uistinu mogu ponositi sa aktivnošću Udruga civilnog društva, pa će sigurno i ovaj projekt kvalitetno istestirati.
    Svima u projektu želim dobar uspjeh!

Komentari su zatvoreni.