Bliže se jesenski rokovi upisa u Glazbenu školu Alberta Štrige

Prijave i prijemni ispiti za 1. razred osnovne škole (djeca od 8-9 godina) u Glazbenoj školi Alberta Štrige Križevci održat će se u ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. godine u terminima 9-12 i 16-19 sati. Na prijemnom ispitu djeca pjevaju pripremljenu pjesmicu po vlastitom izboru (naučenu npr. u školi), ponavljaju ritam koji im nastavnik zadaje pljeskanjem ili kucanjem te ponavljaju jednostavnu melodiju koju im nastavnik svira na klaviru ili pjeva. Potrebno je ponijeti ispunjenu prijavnicu koja se može dobiti i u školi.

Rezultati prijemnog ispita i upisi su u srijedu, 30. kolovoza 2017. od 9–12 i od 16–19 sati. Na upise je potrebno donijeti upisnicu za osnovnu glazbenu školu te OIB učenika i OIB jednog od roditelja. Prijavnice i upisnice te ostale upute i dokumentacija se nalaze na službenom web sjedištu škole.

Upisi u predškolski odgoj Glazbene škole održavaju se u utorak, 29. kolovoza 2017. i to redom u Glazbeni vrtić (djeca od 5-6 godina) u 16 sati, Malu glazbenu školu (djeca od 6-7 godina) u 17 sati te početnički solfeggio (djeca od 7-8 godina) u 18 sati. Na upise je potrebno donijeti upisnicu za osnovnu glazbenu školu te OIB učenika i OIB jednog od roditelja.

Za upis u 1. razred srednje glazbene škole i 1. pripremni razred srednje glazbene škole učenika koji nisu ostvarili pravo na upis u ljetnom ili jesenskom upisnom roku, za programe u kojima je ostalo slobodnih mjesta, slobodna mjesta bit će objavljena u četvrtak, 2. rujna, prijave će se održavati 4. i 5. rujna, a provođenje dodatnih provjera predvišeno je za 7. rujna. Detaljne informacije dostupne su na www.upisi.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.