Sedmi RockLive na Šoderici rasplesao publiku i rastjerao kišu

I ove je godine, već 7. put za redom, održan RockLive festival na jezeru Šoderica. Dvodnevni program otvorio je koprivnički bend Ogenj i svojom svirkom pripremio teren i publiku za odličnu večer uz još bolju glazbu. Ove godine lineup je obogatio mađarski band Ska-Pécs koji je na festival privukao obožavatelje ska zvuka.

Glavni izvođači prve noći bili su dobro znani bend Živo blato koji su dvosatnom svirkom na najbolji mogući način priveli večer kraju i prepustili stage E:S:T:E:R.-u koji je zaključio prvu večer festivala.

Uz ove odlične bendove nastupili su i Šank?!, zagrebački punkeri koji su svojim zvukom i karizmom rastjerali kišu i rasplesali publiku. Naravno, ne smijemo izostaviti ni Krankšvester, dvojac iz Osijeka koji je uz stare hitove izveo i dva nova s nadolazećeg albuma.

Drugi dan festivala otvorila je zagrebačka četvorka Lika Kolorado i zagrebački bend Judette. Organizatori su se pobrinuli da i druga večer bude raznolika glazbenim žanrovima. Nakon zagrepčana nastupila je Sassja, ženski MC iz Bosne i Hercegovine, koja svojim zaraznim reggae i dub ritmovima privlači sve širu publiku.

Glavni izvođač večeri bili su Kojoti, a pozornicu su za njih zagrijali Repetiror, alternativni rock band iz Srbije. Bogati festivalski program zaključio je MADRED, raggamuffin bend iz Novog Sada.

Festival je svake godine bogatiji žanrovima i privlači sve širu publiku. Organizatori ni ove godine nisu zakazali i očekujemo još jednu uspješnu godinu ovog, sad već itekako poznatog, festivala u našoj županiji.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.