Saznajte tko sve želi posao PR-ovca u županiji i Križevcima

TKO ĆE DOBITI POSAO? Na stranicama Koprivničko-križevačke županije i grada Križevaca osvanuli su pozivi na testiranje kandidata za obavljanje PR-ovskih poslova.

Na testiranje Koprivničko-križevačke županije za višeg stručnog suradnika/ice za komunikacije  pozvani su Goran Lakuš iz Koprivnice, Karlo Trojak iz Koprivnice, Dina Ivačić iz Koprivnice, Dijana Marković iz Križevaca, Natalija Hrženjak iz Koprivnice, Marko Gregur iz Koprivnice, Filip Matijaško iz Koprivnice, Matija Trninić iz Križevaca i Anita Fabić iz Donje Dubrave.  Testiranje će se održati u četvrtak 2. veljače s početkom u 8:00 sati u zgradi županije.

Na testiranje za križevačkog PR-ovca pozvani su Natalija Hrženjak iz Koprivnice, Jelena Jakara iz Sokolovca, Dijana Marković iz Križevaca i Matija Trninić iz Križevaca. Testiranje provjere znanja i sposobnosti za posao službenog naziva Viši stručni suradnik za odnose s javnošću i protokol održati će se 6. veljače 2017. godine u 08:00 sati u maloj gradskoj vijećnici u Križevcima.

Vidljivo je iz prijava kandidata kako se troje križevačkih kandidata prijavilo i za posao u Koprivničko-križevačkoj županiji. Natalija Hrženjak je novinarka za televizijski kanal Srce TV, Marko Gregur je nagrađivani književnik, Dina Ivačić je bivša novinarka Podravskog lista i Glasa Podravine, a Dijana Marković je već radila u županiji do prosinca 2016. godine.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.