Županija dijeli dvadeset studentskih stipendija

studentske_stipendijeKoprivničko-križevačka županija je objavila javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija studentima s područja županije u akademskoj godini 2016./2017. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi redoviti studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih i stručnih studija s prebivalištem na području županije koji nisu ponavljali akademsku godinu, a odabranih dvadeset će stipendije u visini 700 kuna primati kao mjesečne rate od 1. listopada 2016. godine do 30. rujna 2017. godine.

Među kriterijima za dobivanje stipendije je deficitarnost struke, a za područje županije u ovoj akademskoj godini utvrđene je sljedećih deset deficitarnih zanimanja: dr. medicine, mag. farmacije, mag. edukacijske rehabilitacije, mag. psihologije, mag. prava, bacc./mag. strojarstva, bacc./mag. elektrotehnike, bacc./mag. građevinarstva, učitelj/ica matematike, učitelj/ica fizike.

Prijave na natječaj dostavljaju se poštom ili osobno u prijamnom uredu županije do zaključno 7. studenog 2016. godine, a rezultati natječaja, odnosno lista reda prvenstva bit će objavljena 15. studenog. Tekst poziva kao i popis dokumentacije koju je potrebno priložiti uz prijavu mogu se pronaći na službenim web stranicama županije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.