Branko Hrg ipak 4. na izbornoj listi HDZ-a

Branko_Hrg_FAH-2Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) predvođeno predsjednikom mr.sc. Andrejem Plenkovićem u subotu je u Hrvatskom saboru predalo Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) liste kandidatkinja i kandidata za prijevremene parlamentarne izbore za svih 11 izbornih jedinica. Iako smo nedavno prenijeli, pozivajući se na Večernji list, da će se Branko Hrg kao nezavisni kandidat naći na 5. mjestu HDZ-ove liste u 2. izbornoj jedinici, aktualni križevački gradonačelnik je ipak završio na visokom 4. mjestu.

Članovi županijskog HDZ-a, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota je sedmi, dok je član županijske skupštine Damir Felak tek na 10. mjestu. Na začelju liste u istoj izbornoj jedinici je zamjenik predsjednika stranke Milijan Brkić, koji očigledno računa na podršku preferencijalnih glasova.
– Na izbore izlazim kao nezavisni kandidat na listi HDZ-HSLS u Drugoj izbornoj jedinici. Na istoj listi bio sam i na prošlim izborima. Držim taj pravac i dalje jer smatram da je to dobra lista, da ćemo pobijediti na izborima i da ću dati svoj doprinos toj pobjedi, istaknuo je Hrg na svojoj Facebook stranici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.