Poziv na radionicu “Društveno poduzetništvo – od ideje do društvenog poduzeća”

JAKO

Program JAKO poziva vas na cjelodnevnu radionicu pod nazivom “Društveno poduzetništvo – od ideje do društvenog poduzeća”, koja će se održati u utorak, 29. ožujka 2016. godine u Križevcima, u prostorima Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci (A. G. Matoša 4, 48260 Križevci, Multimedijska dvorana ). Radionica će se održati u terminu od 09:00 do 17:00 sati.

Društvena su poduzeća pokretač ekonomskih i društvenih promjena u zajednicama. U začecima društvenih poduzeća često leže vrijedne društvene inovacije, koje su rezultat promišljanja i rada pojedinca i skupina koji stvaraju bolji svijet – društveni poduzetnici pronalaze rješenja, pokreću promjene i mijenjaju zajednice. Saznajte koje su mogućnosti, prednosti ali i ograničenja i nedostaci pokretanja društvenog poduzetničkih pothvata kroz niz primjera.

Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim pojmovima i konceptom Društvenog poduzetništva, okruženjem te mogućnostima pokretanja društvenopoduzetničkih pothvata.

Na radionici ćemo se baviti sljedećim temama:
– Uvod u Društveno poduzetništvo
– Društveno poduzetništvo u RH i EU
– Mogućnosti djelovanja kroz društvenopoduzetničke pothvate
– Razvoj modela Društvenopoduzetničkih pothvata.

Radionica je namjenjena članovima/članicama organizacija civilnog društva, ali i svima ostalima koji žele biti pokretač pozitivnih promjena u zajednici te osigurati financijsku održivost putem društvenopoduzetničkih pothvata.

Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca na stranici Programa JAKO (http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/) najkasnije do 29. ožujka 2016. godine

 
 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.