Gužva u 16ercu u Križevcima

Little Band Revolution je program u Klubu kulture koji prezentira ponajbolje od domaće autorske rock scene. U subotu 24. listopada u Križevce dolaze osječki bend punk rockeri Gužva u 16ercu i mladi zagrebački rock’n’roll sastav Rock Sirena.

Guzva-01

Gužva u 16ercu jedan su od najdugovječnijih hrvatskih punk rockera koji su na pozornici više od 20 godina. Još davne 1999. izdali su album “Čir na 12-ercu” u izdanju Croatia Records gdje su otkrili sve svoje adute. Melodiju, pitkost, zabavne tekstove. Godine 2006. grupa objavljuje drugi album “Punk urac” za izdavačku kuću Dirty Old Empire. Početkom 2012. izlazi treći album “Je ne regrette rien” u izdanju Geenger Records. U bendu imaju i pojačanje jer na drugoj gitari i na pratećem vokalu sada jest Silvestar Mrak, lider također poznatog osječkog punk benda Grupa tvog života (GTŽ).

Rock Sirena su nove nade rock’n’rolla jer njihove objavljene pjesme obećavaju puno. Masna gitara, žestok vokal i snažna ritam sekcija uz melodične refrene – ukratko, rock’n’roll po uzoru na AC/DC i Motorhead. Takve bendove ulovite uživo!

Ulaz na koncert je 30 kuna, a vrata kluba otvaraju se od 21h. Sve informacije i točnu satnicu pratite na fejsbuk stranicama Kluba kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.