Dodijeljena Zlatna kuna

Mirko Habijanec, Radnik Križevci
Mirko Habijanec, Radnik Križevci
Mirko Habijanec, Radnik Križevci

ĐURĐEVAC – Koprivnički Belupo i križevački Radnik dobili su ravnopravno priznanja ‘Zlatna kuna’ Županijske gospodarske komore Koprivnica za uspjehe postignute prošle godinu među velikim tvrtkama. I u ostalim kategorijama su nagrađene po dvije tvrtke. Među srednjima to su kalinovački Rasco i koprivnički Komunalac, dok su ‘Zlatne kune’ među malim tvrtkama dobili koprivnički Hangar 18 i đurđevačka Bistra. U podravsko-prigorskom gospodarstvu bilježi se određeni rast i razvoj, o čemu je u brojkama izvijestio predsjednik Povjerenstva za dodjelu priznanja ‘Zlatna kuna’ Julio Kuruc te naglasio:
– Da je 2014-ta bolja, kvalitetnija u gospodarstvu nego ranije godine. Dakle, od 2008. kada je kriza krenuli smo boljim putem, nazire se određeno oživljavanje i određeni rast i razvoj.

U ime dobitnika ‘Zlatnih kuna’ zahvalio je predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Kolarić.
– Hvala vam što ste prepoznali naša nastojanja da iz godine u godinu budemo sve bolji i bolji, jer nije mala stvar da u današnjem trenutku, trenutku krize i nesigurnosti, zavrijedimo i budemo prepoznati te primimo ovakvo priznanje. Priznanje je to za izvrsnost, priznanje je to za rezultat. Vjeruje da svi zajedno, kako mi dobitnici tako i svi oni koji su nadomak tom cilju, prionemo u stvaranje novih vrijednosti, upremo sve svoje kreativne potencijale za otvaranje novih radnih mjesta, poticanje izvoza, za širenje jedne pozitivne, optimistične poslovne klime.

Priznanja su uručena na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica, ovaj put održanoj u Đurđevcu. “Zlatnu kunu” za Rasco primio je novi predsjednik Uprave te kalinovačke tvrtke Ivan Franičević, jer se njegov otac Frane Franičević nakon 25 godina ovog tjedna povukao s te funkcije. Osim dodjele priznanja, na sjednici su članovi izviješteni o neopozivoj ostavci Miroslava Vitkovića na mjesto predsjednika Gospodarskog vijeća te do izbora u prosincu komoru vode potpredsjednici. Izabran je i novi predstavnik podravsko-prigorskih gospodarstvenika u Skupštini Hrvatske gospodarske komore – Branka Perković iz Podravke.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.