Zabranjeno pušenje rasplesalo Klub kulture

Zabranjeno_pusenje_Klub_kulture_Sejo_Sexon_2014_01Pred punim Klubom kulture na najbolji mogući način otvorio je koncertnu sezonu jedan od najpoznatijih bendova bivše države. Zabranjeno pušenje započelo je karijeru sviranjem u malim klubovima po Sarajevu, u prostorima poput našeg, a u godini u kojoj grupa obilježava 30 godina od objavljivanja prvog albuma pod nazivom „Das ist Walter“, Križevci su bili idealna destinacija.

Zabranjeno_pusenje_Klub_kulture_Sejo_Sexon_2014_02Bend je na radost svih prisutnih započeo koncert redajući neke od svojih najvećih hitova poput „Poso, kuća, birtija“, „Možeš imat moje tijelo“ do „Djevojčice kojima miriše koža“. Teško je istaknuti pjesmu na kojoj je publika padala u veću euforiju, možda na „Balada o Pišonji i Žugi“? Kako god bilo, svi prisutni su bili zadovoljni.

Zabranjeno_pusenje_Klub_kulture_Sejo_Sexon_2014_03Kada sjajnoj glazbi pridodamo humor frontmena Davora Sučića, večer je bila u potpunosti ispunjena. Niti dva i pol sata energičnoj publici nije bilo dosta te su povicima jednostavno morali natjerati bend na još nekoliko pjesmi. Koncert je završio velikim pljeskom i ovacijama.

Zabranjeno_pusenje_Klub_kulture_Sejo_Sexon_2014_04Svi će se složiti – sjajno otvaranje koncertne sezone svirkom Zabranjenog pušenja u Klubu kulture. Nadamo se da ćemo u skoroj budućnosti imati još prilika poslušati uživo Sučića i njegovu raju u Križevcima.

Zabranjeno_pusenje_Klub_kulture_Sejo_Sexon_2014_05

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.