Križevački SDP održao izbornu konvenciju

SDP_izborna_konvencija_Gradska_organizacija_P1130895KRIŽEVCI – Nakon unutarstranačkih izbora na čije se provođenje žalio kandidat za predsjednika i dotadašnji na toj dužnosti Ivan Knok, a zatim potvrđenih rezultata prema kojima je izborna pobjeda pripala Ivanu Majdaku, križevački SDP-ovci održali su Izbornu konvenciju Gradske organizacije stranke. Za potpredsjednike su izabrani Jurica Horvat i Martin Vujić, a uz njih sastave su dobili Predsjedništvo i Gradski odbor SDP-a Križevaca. Na konvenciji je izabrano i 14 delegata koji će iduće nedjelje predstavljati križevački SDP na Izbornoj konvenciji županijske organizacije stranke.(RKC)

SDP_izborna_konvencija_Gradska_organizacija_P1130899Prvi potez novog čelnika Majdaka bio je smanjenje broja članova Gradskog odbora stranke s 21 na 15, što je na konvenciji i prihvaćeno. U pomlađeno predsjedništvo Gradskog odbora SDP-a, uz predsjednika i potpredsjednike, izabrani su Emina Čubić, Dejan Pernjak, Mihael Trušćec i Želimir Vukobratović, dok su članovi Gradskog odbora još Stjepan Čut, Matija Đurin, Marko Katanović, Vlasta Koretić, Ivan Ledinski, Antonio Lovreković, Nenad Lovreković, Ivan Premec i Gordana Topolko.
Na kraju konvencije Majdak je još jednom pozvao sve članove da se, bez obzira na funkcije, aktivno uključe u rad stranke i daju doprinos u ostvarenju prihvaćenog programa rada za naredno razdoblje.(kž.info)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Brankica Knok
Brankica Knok

A koje su to “jake mlade snage ” u SDP-u da bi mogle ugroziti Hrga i slične. Te mlade snage u Križevcima malo tko i da i poznaje tko su i što rade. Da su mudri, mladi bi si sa starima kao savjetnicima bili najuspješniji , od niih bi mogli samo učiti , a pogotovo znanje o privredi ,gospodarstvu , a i o politici bome…. Spoj mladih ideja i energije i stare mudrosti je uvijek najbolji . Mladost je malo nagla i često…….prepotentna

mutavac
mutavac

DOSADNI ste više s tim, pa to je bilo prije dva tjedna, a svaki dan netko komentira jebo vas sdp i majdak i politika

Gradski dečko
Gradski dečko

Čovjek očito počeo raditi svoj posao, zar nije normalno da ga zanima što vijećnici njegove stranke pričaju i rade na Gradskom vijeću? Mada mislim da je on tamo iz drugog razloga.

Crv
Crv

Izgleda da nekog počelo smetati što se ovaj novi predsjednik gradskog SDP-a primio posla. Pa normalno da mu je prvo da bude na sjednicama Gradskog vijeća, da se polako upozna sa njihovim radom i da vidi što i kako radi gospodin Gradonačelnik, da se priprema za ono za što su ga njegovi izabrali. Nema više Knoka koji je imao “više interese” kad je bilo gradsko vijeće, ovaj je dovoljno i “građanin i seljak” da može biti odlična oporba ovim seljačinama na vlasti u gradu.

KraDeZe-ovac
KraDeZe-ovac

A kojeg vraga taj Majdak dolazi svaki puta na Gradsko vijeće kad ga nitko ne zove, tamo samo iritira ljude svojom pojavom. Ne znam zašto mu jednostavno ne zabrane dolazak i gotovo, umjesto što ga puštaju da tamo stalno nekog vraga zapisuje, još bu počel i kojekakva sranja delati.

Pero Ždero
Pero Ždero
Kovač pokušao potkovati Majdaka ali ga potkova opizdila u ludaru a Knok mu nije dao da stavi šljem na glavu. Koliko čujem stigao odgovor sa Iblera, potvrđena i Majdakova konvencija, sve bilo legalno i u skladu sa Pravilima i Statutom, od izbora predsjednika do konvencije! Mijenjaj prezime iz Kovač u Konj, bolje ti pristaje, a Knok slobodno svoje promijeni u Kovač ipak ti je On pokazao kako se Konja (tebe) kuje. Ali neka, nedaj se piši još jedan prigovor Milanoviću, ako ništa drugo čini mi se da Majdak ima malo više kose od Knoka, kaj misliš jel bi to bio… Više »