Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Križevački SDP održao izbornu konvenciju

SDP_izborna_konvencija_Gradska_organizacija_P1130895KRIŽEVCI – Nakon unutarstranačkih izbora na čije se provođenje žalio kandidat za predsjednika i dotadašnji na toj dužnosti Ivan Knok, a zatim potvrđenih rezultata prema kojima je izborna pobjeda pripala Ivanu Majdaku, križevački SDP-ovci održali su Izbornu konvenciju Gradske organizacije stranke. Za potpredsjednike su izabrani Jurica Horvat i Martin Vujić, a uz njih sastave su dobili Predsjedništvo i Gradski odbor SDP-a Križevaca. Na konvenciji je izabrano i 14 delegata koji će iduće nedjelje predstavljati križevački SDP na Izbornoj konvenciji županijske organizacije stranke.(RKC)

SDP_izborna_konvencija_Gradska_organizacija_P1130899Prvi potez novog čelnika Majdaka bio je smanjenje broja članova Gradskog odbora stranke s 21 na 15, što je na konvenciji i prihvaćeno. U pomlađeno predsjedništvo Gradskog odbora SDP-a, uz predsjednika i potpredsjednike, izabrani su Emina Čubić, Dejan Pernjak, Mihael Trušćec i Želimir Vukobratović, dok su članovi Gradskog odbora još Stjepan Čut, Matija Đurin, Marko Katanović, Vlasta Koretić, Ivan Ledinski, Antonio Lovreković, Nenad Lovreković, Ivan Premec i Gordana Topolko.
Na kraju konvencije Majdak je još jednom pozvao sve članove da se, bez obzira na funkcije, aktivno uključe u rad stranke i daju doprinos u ostvarenju prihvaćenog programa rada za naredno razdoblje.(kž.info)