Infarkt za volanom traktora

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – Policijski vikend među ostalim obilježilo je nekoliko stradanja na traktorima; prvi je bio s najtežom posljedicom. 46-ogodišnjeg vozača traktora smrt je zatekla u subotu za upravljačem u Svetom Ivanu Žabnu. Oko podneva u tamošnjoj Ulici braće Radića pogodio ga je srčani udar, zbog kojeg je izgubio je nadzor nad strojem, ovaj je prešao na parkiralište i udario u parkirani osobni auto te ga odbacio na zid kuće. Vozač traktora preminuo je na mjestu događaja.

Otprilike u isto vrijeme, sredinom subote u ulici Matije Gupca u Sigecu vozač se kretao traktorom na kojem je bila spuštena bočna kosa. Tim je alatom prvo udario u hidrant, zatim u betonski stup i na kraju u dvorišnu ogradu. Svemu je zasigurno pomoglo 1,94 promila alkohola kasnije izmjerenih vozaču.
Još koji promil više, ili ukupno 2,21 imao je traktorist u Đelekovcu, koji je u subotu oko 17 sati u ulici Mihovila Pavleka Miškine udario u prometni znak i potom u dvorišnu ogradu.

Policija bilježi i jednu provalu; u petak prijepodne u Virju još nepoznati lopov nasilno je ušao u obiteljsku kuću i iz nje ukrao više tisuća kuna i zlatni nakit.
Ukraden je pa pronađen jedan osobni auto; tijekom prošle noći s parkirališta u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici nestala je Škoda Felicia križevačkih registracija. Vlasnik je lopovu olakšao posao ostavivši ključeve u vozilu, no ono je ubrzo pronađeno na području Varaždinske županije i vraćeno mu.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.