Drugi tjedan konferencija o civilnom društvu

Program_JAKO_civilno_društvoU Križevcima će se u utorak 2. srpnja 2013. u Velikoj vijećnici Grada Križevaca održati konferencija “Uloga organizacija civilnoga društva u održivom razvoju lokalne zajednice”, u sklopu Programa JAKO. Cilj je okupiti predstavnike javnog, privatnog profitnog i privatnog neprofitnog sektora kako bi se otvorio prostor za diskusiju o ulozi organizacija civilnoga društva u razvoju zajednica.
– Razgovarat će se o aktivizmu građana u lokalnim zajednicama, načinima uključivanja građana u procese razvoja zajednica i kreiranja politika, itd, a sudionici/e će se imati prilike upoznati s primjerima dobre prakse u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na kraju konferencije uslijedit će diskusija u formi World Café-a, navela je Sonja Hlebar, voditeljica programa u Koprivničko-križevačkoj županiji.

čitav program kreće nakon registracije sudionika konferencije u 16:30 sati, a uz rasprave će obuhvatiti sljedeće teme: Uvod u konferenciju, Igor Roginek (Program JAKO); Modeli i pristupi za uključivanje građana u proces razvoja zajednice, Darko Ciglar (Program JAKO); Primjer Grada Križevaca, Mladen Tenodi (Grad Križevci, Upravni odjel za društvene djelatnosti); Prezentacija projekta „Chocolateria Cris“ (od ideje do realizacije), Petar Gatarić (udruga invalida Križevci); Prezentacija projekta “Štedimo, pomažimo, spasimo Zemlju”, Natalija Kušek (Dječji vrtić Tratinčica).

Vezano
1 komentar

Komentari su zatvoreni.