Katedralni zbor kreće s probama

Katedralni_pjevacki_zbor_KrizevciVečeras i sutra u 20 sati Katedralni pjevački zbor probama započinje novu sezonu, pripremajući se, prije svega, za svoj 4. cjelovečernji, godišnji koncert koji će se održati u srijedu 11. rujna u 20 sati u Grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Križevcima.
– Tako ćemo do tada i nakon toga primati i nove članove, pa svi koji ste željni lijepog pjevanja, dobrog društva, fantastičnih turneja, javite se, pozvao je dirigent i voditelj zbora Ozren Bogdanović.
Katedralni zbor je u prvih šest mjeseci ove godine imao niz pjevanih liturgija i koncerta diljem Međimurja, Zagreba, Istre i Žumberka, a i u novoj sezoni, navodi Bogdanović, već ima zacrtanih programa i putovanja koje treba ostvariti.

Vezano
4 komentara
  1. cuma piše:

    Ne znam kaj bi nakon ovih pametnih komentara, ali kaj se tu može, to je naša svakidašnjica, sudbina koja nam je odredila vladajuće misli neviđene u drugim gradovima i županijama, kako nam je morat ćemo zatražiti lustraciju kako bi se barem malo obeštetili za vladavinu primitivizma i neukusa. Katedralom zboru i njegovom dirigentu želim puno uspjeha u radu i ignoraciju spram rečenih primitivizama!

    1. G6 piše:

      privitimizama? dajte molim vas, taj Bogdanović ja glumac obični

  2. free piše:

    Kad ne bi bio komunista, čovjek bi pomislio da je veliki crkvenjak 🙂

  3. G6 piše:

    a gle ovog bogdanovica….

Komentari su zatvoreni.