Juniorke ‘Podravke’ oduševljene Kalnikom

Početkom mjeseca juniorke Rukometnog kluba Podravka iz Koprivnice održale su trening na Kalniku, u sklopu programa koji mladim sportašicama pruža zabavu i trening u jedinstvenom planinskom ambijentu na području Koprivničko-križevačke županije, a na svega 30 kilometara od Koprivnice.

Uz uobičajni trening mlade sportašice su obišle povijesne i prirodne znamenitosti Kalnika, pogledale demonstraciju paraglidinga, okušale se u paintballu, a neke od njih su otkrile i vlastiti pjevački talent na karaokama. Program je osmislila Turistička zajednica Općine Kalnik u suradnji sa Zajednicom sportova Koprivničko-križevačke županije.

Sportski dio aktivnosti na Kalniku je vodila trenerica Snježana Petika, a za slobodne aktivnosti se pobrinula Turistička zajednica Općine Kalnik. U organizaciju boravka se uključila i OŠ Kalnik, koja je ustupila prostor škole za potrebe prehrane sportašica.

Dobrodošlicu mladim sportašicama poželio je općinski načelnik Božidar Kovačić, koji je istaknuo kako Općina razvoj Kalnika vidi kroz razvoj turizma, a školu u prirodi i sportske pripreme za sportaše kao prednost i dobar potencijal na kojem će turistička zajednica i dalje raditi.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.