KUB-ovci sudjelovali na rekreativnom maratonu „Granfondo Dubrava 2023“

U nedjelju, 9. srpnja 2023. održan je rekreativni maraton „Granfondo Dubrava 2023“, na kojem su sudjelovali i članovi Križevačke udruge biciklista (KUB) Krunoslav Blagaj i Davor Brlek. Blagaj je kao član BK Maraton Beciklin zauzeo 33. mjesto, odnosno 8. mjesto u dobnoj kategoriji, dok je Brlek na 59. kilometru naletio na kamen i guma nije izdržala te je morao odustati od utrke.

Blagaj je zadovoljan postignutim rezultatom u utrci održanoj u teškim vremenskim uvjetima gdje nije bilo mjesta odmoru. Brlek je prije nezgode i odustajanja bio u sjajnoj poziciji jer je do tog trenutka vozio s prvom skupinom, obavijestili su iz Križevačke udruge biciklista.

„Granfondo Dubrava“ vozi se na području Zagrebačke, Bjelovarsko-Bilogorske i Sisačko-Moslavačke županije po blago brdovitoj stazi. Riječ je o jednoj utrci dugoj 108 km sa 950 n/m elevacije. Organizator utrke je Bicikistički klub RODA, a pokrovitelj Općina Dubrava. Prva tri mjesta osvojili su slovenski biciklisti iz KK Bled (1. Matej Drinovec) te Team Granfondo Slovenija (2. Gregor Sikošek, 3. Mario Sajko).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.