Deseta obljetnica koprivničkog portala Partyloop

Provod koji bi zaista bilo prava šteta propustiti očekuje sve one koji će se u subotu, 26. svibnja, naći u koprivničkoj dvorani Srednje škole, na proslavi desete obljetnice internetskog portala Partyloop. Ulaznice po cijeni od 70 kuna puštene su u prodaju, a dobar je provod zagarantiran, uz čak tri megapopularna izvođača – Dubiozu Kolektiv, DJ-a Adama Freelanda i Kawasaki3p. Partyloop je u 10 godina djelovanja postao sinonim za nezaboravno glazbeno iskustvo i vrhunski provod pa tako organizatori, kao i svake godine, očekuju posjetitelje iz cijele Lijepe naše te iz susjednih država. Ulaznice se mogu nabaviti u Šarenom dućanu u Koprivnici, caffe baru Kaktus u Đurđevcu, Arcusu u Čakovcu, Aquamarinu u Varadinu, knjiari Rockmark u Zagrebu, Oka baru u Bjelovaru, te online.

 

Na scenu za zagrijavanje prvi stupa koprivnički D’n’B/Hip-Hop bend Dead fish, a zatim stižu dečki iz Kawasaki3p-a, novost festivala, kako za sebe kažu, kombinacija iskrene šank-poezije, autoironijskog humora začinjenog mirisom zagrebačkog asfalta i karizmatičnog Tomfinog glasa, koja dovodi do vrhunske atmosfere. Prava senzacija, Dubioza Kolektiv, bend koji svojim starim i novim hitovima ‘diže iz mrtvih’, centralni je događaj ludoga provoda, a svojim će ritmovima i enegičnim nastupom sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije glazbene sladokusce.

Za šećer na kraju, svjetski poznati DJ, britanac Adam Freeland svojim breakbeat miksevima garantira vatreno party iskustvo, koje će sve posjetitelje drati na nogama do jutarnjih sati. No, ni u pauzama između izvođača nema stajanja, jer dubstepa DJ Torres. Cijeli će događaj dodatno podignuti specijalni rasvjetni efekti i posebne vizualizacije, koje će doprinijeti nezaboravnoj atmosferi cijeloga eventa.

Vezano

Komentari su zatvoreni.