KTC s Ivanskom odigrao neodlučeno

RK KTC: RK IVANSKA 39:39 (18:21)
Za KTC su igrali i postigli pogotke: Benković, Šignjar 1, N. Predojević 9, Pavliček 8, Petrač, R. Predojević 4, Čorda 4(2), Šporer, K. Hunjak 6, Vuković, M. Hunjak 1, Kamenar 6, Fletko, Tolnaj. Trener: Dragutin Miklečić.

Sraz treće plasirane ekipe RK KTC- a i četvrtoplasirane Ivanske u 19. kolu III. lige sjever 1 nije donio niti jednoj ekipi prednost u borbi za drugo mjesto, već je neriješenim rezultatom samo pridonio rukometašima iz Garešnice da se odmaknu na velika 3 boda.

Počelo je dosta dinamično i žustro pa je tako i rezultat išao čas u korist jedne a čas druge ekipe.
Sve se tako odigravalo do pred sam kraj prvoga dijela, kada gosti uspijevaju otići na tri gola prednosti (18:21) i to zahvaljujući lošoj igri domaće ekipe u obrani i čudnim pogreškama u napadu. To gosti vješto koriste.
Drugo poluvrijeme je gotovo preslik prvoga, loša obrana domaćina u koju su se utopili i naši golmani sa samo 9 obrana (gostujući golman imao je 17 obrana) i povremeni nekontrolirani gafovi u napadu.
Gosti tako uspijevaju do 52. minute utakmice konstantno držati 3-4 gola prednosti, i kada se činilo da je poraz Križevčana neminovan, trener Miklečić je pozvao timeout. To je imalo efekta jer igrači KTC uspijevaju podići ritam igre rastrčavši se po cijelom terenu, zahvaljujući čemu su izvukli neriješen ishod (39:39). Utakmica je bila vrlo dinamična te je i publika konstantno i bučno navijala, ali se mora napomenuti da u nekoliko zadnjih sezona u Križevcima nitko nije dao toliko golova, te je rezultat i više nego pravedan.

Sljedeće 20. kolo KTC gostuje u Ludbregu kod istoimene ekipe.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.