Danas u Hrvatskom domu božićna priredba Križevačkih mažoretkinja

Krizevacke_mazoretkinje_02Križevačke mažoretkinje su u subotu 14. prosinca 2013. nastupile na 3. međunarodnom natjecanju “Zagreb Christmas Open” u Sv. Klari, u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Boje Križevaca branile su kadetkinje u kategoriji mini formacija pom-pon. Iako su se vratile bez medalje, uz činjenicu da se njih petero od sedmero natjecalo po prvi puta, bile su odlične 4. i pokazale veliki potencijal, što trenericama Marti Pećnjak i Nives Babić daje poticaj za državno natjecanje na koje će ista grupa ići u veljači iduće godine, zajedno sa seniorkama.

Krizevacke_mazoretkinje_01Na “Zagreb Christmas Open” ukupno je sudjelovalo 23 tima iz Hrvatske, Kazakhstana, Slovenije, BIH i Mađarske, a božićno natjecanje ovih razmjera Križevačke mažoretkinje uveo je u predbožićno razdoblje koje će završiti vlastitom božićnom priredbom u Velikoj dvorani hrvatskog doma, u nedjelju 22. prosinca u 17:30 sati. Priredba će biti spoj božićnih pjesama i plesa, a nastupit će svih šest grupa u koje je 106 Križevačkih mažoretkinja trenutno podijeljeno: limačice, nove kadetkinje, kadetkinje A i B, juniorke i seniorke, a sve u kombinaciji rada s pom-ponima i štapom.
– Ulaz na priredbu je slobodan pa vas pozivamo da namm se u što većem broju pridružite i vidite što se sve može naučiti u tri mjeseca rada, istaknula je u pozivu predsjednica Križevačkih mažoretkinja Ivona Haban.

20 godina CSF
Vezano
3 komentara
  1. Slatki piše:

    Super,divno i krasno

  2. Stojan Miščević piše:

    Bilo je predivno, čestitam voditeljicama,,,,djeci roditeljima,,,,bakama i dedima,,,

    1. Ivona Haban piše:

      Hvala! 🙂 I hvala svima koji su došli i napunili dvoranu! Bilo je prekrasno nastupiti pred takvom publikom.

Komentari su zatvoreni.