[FOTO] Zlatne medalje i odlični uspjesi Križevačkih mažoretkinja na Svjetskom kupu u Italiji

Križevačke mažoretkinje sudjelovale su tijekom ovog vikenda na Svjetskom kupu, koji se održao u gradiću Montecatini Terme u talijanskoj pokrajini Toskana, te postigle sjajne uspjehe uz niz odličja. Svjetskom prvakinjom u kategoriji “solo acrobatic” postala je Emma Antolić, uz osvojeno 6. mjesto u kategoriji “solo pompon” te zajedno s Dorom Devčić 3. mjesta u kategorijama “duo štap juniori” i “duo pompon juniori”.

Svjetskim prvakinjama postale su i kadetkinje Križevačkih mažoretkinja u svojoj kategoriji, uz visoko 3. mjesto za Ivu Prpić i Miu Stankovski u kategoriji “duo štap kadeti” te 5. mjesto u kategoriji “duo pompon kadeti”.

Juniorke su skupno osvojile 6. mjesto u kategoriji “mini pompon juniori”, a Dora Devčić pojedinačno 4. mjesto u kategoriji “solo štap juniori”. Križevačke seniorke su osvojile 3. mjesto u kategoriji “velika formacija štap”, a Ella Lučki i Rossana Tinodi 4. mjesto u kategoriji “duo pompon seniori”.

Majorette Sport World Cup, održan u organizaciji Majorette-sport World Federation (MWF), pratila je i navijačka skupina roditelja i članova obitelji natjecateljica iz Križevaca i okolice, koji su uoči početka natjecanja imali prilike obići obližnju Firencu i Pisu.

– U svim kategorijama imamo postolje, vraćamo se u Križevce zveckajući! Srce nam je kao kuća jer za nas svira Lijepa naša!, istaknule su ponosne Križevačke mažoretkinje, podijelivši putem svoje Facebook stranice uspjehe sa Svjetskog kupa, uz mnoštvo fotografija, od kojih neke prenosimo u nastavku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.