Podržite ideju osnivanja lokalne zaklade ‘Volim Križevce’!

Građanska inicijativa “Volim Križevce” poziva Križevčanke i Križevčane te goste grada u vrijeme 50. Križevačkog velikog spravišča da posjete njihov privremeni prostor na Trgu Antuna Nemčića 8 od petka 9. do nedjelje 11. lipnja, od 18 do 21 sat i podrže ideju osnivanja lokalne zaklade “Volim Križevce”.

Lokalnom zakladom “Volim Križevce”, prvom zakladom u Križevcima uopće, olakšalo bi se financiranje i doniranje manjih projekata u gradu i okolici, od stipendiranja studenata, rada socijalne samoposluge, potpore društvenim poduzećima i njihovih projekata te sličnih socijalnih inicijativa i društvenih inovacija za dobrobit lokalne zajednice.

– Želimo razgovarati s građanima i čuti kako oni vide rad takve zaklade, koja područja oni smatraju prioritetnim i na koji način se žele uključiti u rad zaklade, istaknuo je jedan od inicijatora doc.dr.sc. Robert Pašičko, napomenuvši da izrazito važnim smatraju mišljenje građana o gradskim temama i problemima na koja zaklada kao oblik pravne osobe može odgovoriti.

Uz slogan “Nemoj pitati što grad može napraviti za tebe, nego što ti možeš napraviti za ovaj grad”, ugodnu lounge glazbu te besplatnu kavu i vodu, volonteri građanske inicijative “Volim Križevce” pozivaju i na razgovor s novoizabranim gradskim vijećnicima te nezavisnim gradonačelnikom Marijom Rajnom i njegovim zamjenicima Danijelom Šaškom i Marijom Martinčevićem.

Zanima vas zeleni razvoj Križevaca? Želite predložiti kako brendirati grad i kako vidite Križevce u budućnosti? Dođite i u neformalnoj atmosferi izložite i zabilježite vlastite ideje, porazgovarajte i raspravljajte ili tek donirajte sredstva za osnivanje lokalne zaklade “Volim Križevce” – od petka do nedjelje, od 18 do 21 sat na Nemčićevom trgu 8.

Vezano

Komentari su zatvoreni.