Održana prometno-preventivna akcija Sigurno u školu s HAK-om

20160910_100416_promet_preventivna_akcija_sigurno_hak_skola_klinciSIGURNOST DJECE Na Strossmayerovom trgu u Križevcima prošlog vikenda održana je prometno-preventivna akcija pod nazivom Sigurno u školu s HAK-om.

Djeca su pokazala znanje i spretnost u vožnji biciklima, triciklima, rolama i romobilima, a svi mali sudionici dobili su i prigodne pakete. U zabavnom dijelu nastupio je Puhački orkestar i križevačke mažoretkinje.

20160910_100642_promet_preventivna_akcija_sigurno_hak_skola_klinciCilj ove akcije bio je pripremiti djecu, ali i roditelje te sve vozače na pravilno sudjelovanje u prometu uz senzibiliziranje javnosti na povećano prisustvo djece u prometu, nakon početka školske godine.

Na Trgu su, osim djelatnika HAK-a, bili prisutni i predsjednik AMK Križevci Dragutin Srećec i tajnik Stjepan Peršin, policijski službenici Policijske postaje Križevci, a u ime Grada Križevaca, djecu je pozdravio i sigurno sudjelovanje u prometu zaželio, gradonačelnik Branko Hrg.

20160910_101842_promet_preventivna_akcija_sigurno_hak_skola_klinciAkciju je organizirao Auto-moto klub Križevci, u suradnji Grada Križevci i Policijske postaje Križevci, osnovnih škola i križevačkih vrtića.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.