Prijepor – Šef pozicije i opozicije ’zaratili’ zbog Hrgovog radnog vremena

KRIŽEVCI – Ivan Knok, prvi esdepeovac u Križevcima, nedavno je prozvao gradonačelnika prigorske metropole zbog nemoralnog obnašanja gradske dužnosti. Kako je naveo, nedavna izjava Branka Hrga, nakon što je bio izabran za predsjednika HSS-a, da će pola radnog vremena raditi za stranku, a pola za Grad, Knok naziva, u najmanju ruku, čudnom.
– Kako je moguće da gradonačelnik jednog grada do podne radi za stranku, a poslije toga za svoj grad. Znači li to da će biti zaposlen na pola radnog vremena ili ako ne, da će vratiti nastale troškove za razdoblje kada neće raditi za interes grada – napomenuo je Ivan Knok tijekom aktualnog sata na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća. Odgovor prozvanog gradonačelnika nije trebalo dugo čekati.
– Na pitanje vijećnika Knoka nemam što posebno odgovoriti osim reći da opraštam ako je bilo kakve zločestoće u tom pitanju – započeo je svoje obrazlaganje Branko Hrg i dodao kako je jako ponosan što su Križevci nakon 750 godina dobili priliku i poziciju da netko iz tog grada bude predsjednik najstarije parlamentarne stranke.
– Moje radno vrijeme nije osam sati nego non-stop i prošle godine ni jedan dan nisam bio na godišnjem odmoru, kao niti ove te ni jedne godine nisam iskoristio niti 50 posto godišnjeg, a moje radno vrijeme je od 15 do 16 sati dnevno – rekao je Branko Hrg. Objasnio je kako pola spomenutog vremena može koristiti za vođenje stranke.
– Ako vidite da nešto u gradu stoji te da se nešto ne događa, onda mi možete prigovoriti – zaključio je Hrg. (PL)

Vezano

Komentari su zatvoreni.