Potpisan ugovor s FOI-em

U srijedu, 9.10., u 13 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, održalo se potpisivanje ugovora o suradnji s Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina. Dekanica FOI-a izv.prof.dr.sc. Nina Begičević Ređep i direktor KPC-a mr. sc. Tihomir Hodak potpisali su ugovornu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Direktor KPC-a Tihomir Hodak naglasio je kako je potpisivanje ugovora iznimno važan trenutak u poslovanju Tehnološkog parka, a i Razvojnog centra. Izuzetno je važno na tržište rada slati što kvalitetnije osobe. Cilj je da studenti po završetku studiranja nalaze ljetne poslove, koji bi u konačnici mogli rezultirati i dugoročnim zaposlenjem, a sve u organizaciji FOI-a i poduzetnika koji djeluju u RCTP-u.

Dekanica Nina Begičević Ređep zahvalila se Gradu Križevci na podršci koju pruža u razvoju stručnog studija, ali i u svim ostalim inicijativama i projektima koji će se zbivati u gradu. Gradonačelnik Mario Rajn entuzijastično se obratio svima prisutnima, naveo je kako mu je izrazito drago da je pronađen modalitet suradnje Poduzetničkog centra kao fizičkog utjelovljenja svih nastojanja.

Naveo je kako će Grad i dalje biti podrška u procesu obrazovanja, te nema sumnje da je ova suradnja samo na dobrobit svih sugrađana Grada, prvenstveno poduzetnika i na svih mladih osobe koje izlaze na tržište rada. U nadi da će svi mladi ljudi koji studiraju u Križevcima, po završetku studija ovdje ostati i raditi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.