Slijede nam puna dva mjeseca šoka, i to kulturnog u Križevcima

Pozor, pažnja: Culture Shock Festival već osmu godinu provode udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. sa željom da dobro zabave, obrazuju i uzbude zajednicu

Od danas Križevce “trese” Culture Shock. Festival je to udruga K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. koje na prijelazu zime u proljeće žele gradu ponuditi paket kulturnih i obrazovnih usluga kakve se rijetko dobiju i u većim sredinama. Da su u tome učinkoviti, dokazuje i ovogodišnji program, pa je tako osmo izdanje krcato koncertima, performansima, radionicama, projekcijama, a nemali dio ponude otpada i na predavanja i tribine.

Program započinje u subotu, 25. veljače, performansom “Transfer” Marka Markovića na gradskom trgu, a u prvom tjednu Festivala što će se protegnuti sve do 20. travnja je i projekcija prvog hrvatskog horora “Zagorski specijalitet” i koncert Hot Cluba. Među kulturnim “draguljima”, koji nerijetko i ugodno “šokiraju” gdje god stigli, u Križevcima će u Klubu kulture nastupiti i kantautor Arsen Dedić, književnik Ante Tomić, glumac Vili Matula, voditelj Zoran Šprajc te povjesničar Tvrtko Jakovina. Medijski pokrovitelj ovog kulturno-obrazovnog zbivanja je i Večernji list. (VL)

Vezano

Komentari su zatvoreni.