Rukometaši KTC-a u Prelogu zadovoljni s bodom, N. Predojević zabio pola golova Križevčana

Bila je to u Međimurju iznimno kvalitetna i dinamična utakmica u kojoj je KTC vodio gotovo tijekom cijeloga susreta, a u više navrata i s po 5 golova prednosti. Domaćin je imao jedino vodstvo u 56. minuti od dva gola prednosti, ali su križevački igrači uspjeli se vratiti i u zadnjih 20 sekundi ući s jednim golom viška.

Sam kraj je donio sedmerac za domaćina iz kojega Preložani uspijevaju postići pogodak i izjednačiti rezultat na konačnih 36:36. Jako dinamična, zanimljiva i napeta utakmica i sigurno jedna od favorita za utakmicu prvenstva.

 

Igralo se brzo i kvalitetno pa je svaka ekipa imala između 65 i 70 napada, što dokazuje kakav je bio ubitačan tempo igre.

Izvrstan je bio igrač KTC-a Neven Predojević s postignutih 18 golova, što je vjerojatno rekord u ovoj ligi, i golman Bošković također KTC, s 20 obrana.

Nakon 7 odigranih kola KTC zauzima 4. mjesto s osvojenih 9 bodova, koliko imaju svi od drugoplasirane Ivanske pa do šestoplasiranoga Borova. Sljedeće kolo KTC igra kod kuće gdje dočekuje posljednju ekipu na ljestvici, RK Boso.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.