Križevačkom SDP-u ljudi su sporedniji od sobe za sastanke?

Rat priopćenjima: SDP se potužio da gradska vlast još nije obnovila prostor u izgorjeloj zgradi, a oni odgovaraju da su prioritet ljudi

Da oporba koristi svaku priliku “ošinuti” vladajuće, ne misleći katkad i na sudbinu građana, kao potencijalnih birača, pokazuje križevački SDP. Na svojim web stranicama potužili su se, naime, da su svoju nedavnu sjednicu Gradskog odbora morali održati u kafiću, umjesto u svojem prostoru u zgradi u središtu grada, stradaloj u piromanskom pohodu 18. svibnja. Pritom je zamjereno gradskoj vlasti što još nije izvršila obećanje da će prostor hitno sanirati, ili da će im osigurati zamjenski prostor.

Na to je reagirao prozvani gradonačelnik Branko Hrg (HSS) napisavši da se čudi zašto SDP nije sjednicu održao u Gradskoj vijećnici, dostupnoj svima.
On, inače, danas na svom kolegiju obavještava dokle se došlo sa sanacijom oštećene zgrade na Nemčićevom trgu – objekt je osiguran, ali će obnova krovišta i etaža, doznajemo, zahtijevati znatna ulaganja iz gradske pričuve. Stanari iz potkrovlja dobili su zamjenski smještaj, ali im se traži trajnije stambeno rješenje. Prostorije političkih stranaka i nekih civilnih udruga na prvom katu oštećene su vodom nakon gašenja požara, a isključena je i struja. Također, u dvorišnom prostoru, gdje su sjedišta Udruge invalida i Crvenog križa, bili su popucali električni vodovi. (VL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.