Osma po redu humanitarna akcija ‘Petaka za đaka/FIVE4KIDS’

Udruga P.O.I.N.T. iz Križevaca ponosno najavljuje osmu po redu dobrotvornu akciju “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” s ciljem predbožićnog darivanja djece s posebnim potrebama Križevaca. Akcija se provodi od 2004. godine, otkad se tijekom studenog i prosinca organizirano prikupljaju financijska sredstva i druge potrepštine za stodvadesetak djece s posebnim potrebama, učenika križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci. P.O.I.N.T.-ovci i ove godine pozivaju Križevčane da se odazovu akciji.

 

Već treću godinu zaredom ovoj akciji su se pridružili košarkaški klub “Radnik” Križevci, u suradnji sa Zajednicom športskih udruga Križevci, organizirajući revijalne utakmice mladih postava domaćeg kluba s gostima iz KK “Zagreb”. Ove godine aktualni prvaci Europe bez dvojbe su prihvatili poziv za dolazak u Križevce u nedjelju 11. prosinca 2011. kad će na terenu dvorane OŠ Ljudevita Modeca snage ogledati mlađi kadeti i juniori. Sav dobrovoljni prihod namijenjen je akciji “Petaka za đaka”.

Novčane donacije za “FIVE4KIDS” se inače primaju na već uobičajeni, namjenski broj žiro-računa akcije: 2402006-1400004747 (opis plaćanja: „Five4Kids“, primatelj uplate: Udruga P.O.I.N.T., Tomislavova 27, 48260 Križevci). Uvijek su dobrodošle i materijalne donacije neophodne djeci i odraslim osobama s posebnim potrebama, poput školskog i didaktičkog pribora, dječjih knjiga, prehrambenih i higijenskih proizvoda, tehnička pomagala i dr. Tijek akcije i najave daljnjih događaja možete pratiti na portalu www.krizevci.info, koji je od samih početaka akcije njen medijski pokrovitelj.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.