Igor Vuković: ‘Zbog karatea zamrznuo fakultet’

KRIŽEVCI – Igor Vuković (27), poznati i uspješni križevački sportaš i poduzetnik, priprema se za velike pothvate u sportu. Ove će se godine pripremati za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u shitoryu karate do, koje će biti održano 2012. godine u Tokiju. Uz to, Igor je i vozač kartinga, a trenira s poznatim Koprivničancima, Matijom Momčilovićem i Konradom Muvlajom. Nedavno je nabavio novi karting te ove godine očekuje obranu naslova prvaka u petoj klasi. Do danas, u shitoryu karate do-u nanizao je brojne uspjehe. Sudjelovao je na svjetskom prvenstvu u Kini i Portugalu, a ove godine je na turniru sjeverozapadne Hrvatske već osvojio prvo mjesto. Igor se polako oporavlja od ozljede, a od ove godine ima velika očekivanja.

– Sjećam se Pekinga i svjetskog prvenstva na kojem sam napravio odlične rezultate. Volio bih sudjelovati na barem još jednom svjetskom prvenstvu i naporno ću trenirati kako bih iduće godine došao do Tokija. Zbog karatea i kartinga “zamrznuo” sam i faks. Studiram na privatnom Učilištu za popularnu i jazz glazbu – rekao je Igor Vuković.
Iako je od svjetskog prvenstva u Pekingu prošlo dosta vremena, Igor ga se rado prisjeća i ponosno pokazuje fotografiju na kojoj je sudjelovao u performansu s najcjenjenijim kineskim kung-fu majstorima koji su na njega ostavili velik utisak. (PL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.