Nastavlja se program Baby Fitness

ĐURĐEVAC – Baby fitness, program ranog razvoja djece i poticajnog roditeljstva, u Koprivnici se provodi od 2008. godine, dok je u Križevcima i Đurđevcu došlo do prekida. No sada će se program u ta dva grada nastaviti, zahvaljujući Obiteljskom centru Koprivničko-križevačke županije, i to u Đurđevcu danas, a u Križevcima idućeg tjedna. Program je besplatan, ističe ravnateljica Obiteljskog centra Željka Koluder Vlahinja, te pojašnjava da će ga provoditi ekipa stručnjaka.
– Tim koji će provoditi program u Đurđevcu bit će sastavljen od psihologinje Renate Glavice iz Obiteljskog cetra, koja će ujedno biti voditeljica tima. Uz nju, baby fitness će voditi dr. Maja Lončar Knežević, specijalist pedijatar i fizioterapeutkinja Štefica Gunjević, kazala je Ž. Koluder Vlahinja.

Baby fitness provodit će se u Dječjem vrtiću Maslačak. Program za bebe u dobi do 4 mjeseca tamo počinje danas u 16,30, a one u dobi od četiri do devet mjeseci u 17,30 sati.
U Križevcima program baby fitness počinje iduće srijede, 23. veljače, u vrtiću Zraka sunca. Uz psihologinju Renatu Glavicu, tamo će u timu biti pedijatrica dr. Tajana Relić Nemčić i fizioterapeutkinja Melita Kopilović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.