Večeras raspjevani završetak Robin ljetnog kina uz ‘La La Land’ i ‘Kids from the sky’

Ovogodišnje Robin ljetno kino sezonu zatvara najvećim prošlogodišnjim kino-hitom – filmom La la land! S čak 11 nominacija za nagradu Oscar, taj je mjuzikl osvojio ukupno 6 nagrada: za najbolju glavnu žensku ulogu (Emma Stone), najboljeg redatelja (Damien Chazelle), za kinematografiju, originalnu glazbu, originalnu pjesmu (City of Stars) i produkcijski dizajn. Filmu je dodijeljeno 7 nagrada Zlatni globus, i to u svim kategorijama u kojima je bio nominiran (za najbolji film, redatelja, glavnu mušku (Ryan Gosling) i glavnu žensku ulogu, scenarij, originalnu glazbu i originalnu pjesmu)!

Raskošne produkcije i glamurozne kinematografije koje prizivaju duh starog Hollywooda, film La la land, uz odličnu glazbenu podlogu, prati život mladog jazz pijanista (Gosling) i glumice (Stone) koji se upoznaju i zaljube u Los Angelesu pokušavajući slijediti svoje snove koji ih ne vode u istom smjeru. La la land na velikom platnu pogledajte u petak, 31. kolovoza, s nešto ranijim početkom – od 20 sati na Nemčićevu trgu.

Prije filma, u 19 sati na istom mjestu nastupit će mlada križevačka autorska pop-rock skupina Kids from the sky koju čine Teo Golub, Robin Petić i Lovro Baričević. U slučaju lošeg vremena, događaj se prebacuje u Kino Kalnik.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.