Veselje na rukometnom turniru veterana i veteranki

Kao što je bilo i obećano prošle godine na završnoj proslavi prvoga veteranskog turnira u rukometu za veterane i veteranke, da će ovaj turnir imati još koje izdanje, tako se i ostvarilo. Ove godine je turnir počeo 4. veljače, zapravo neke ekipe su stigle još i u četvrtak, a završio je u fantastičnim raspoloženju u nedjelju 6. veljače ujutro. Rukometaši, koji su svojevremeno žarili i palili svojim ligama pa čak i prvoligaškim, imali su opet priliku svoje umijeće prikazati ovdje u Križevcima, a naš je grad protekli vikend postao i grad rukometa.

Direktor turnira Alen Lekić nije krio zadovoljstvo i osmijeh s lica, bez obzira na to što je uložen veliki i iscrpljujući napor da bi ovaj međunarodni turnir prošao u što boljem izdanju, i da se ne bi slučajno potkrala kakva pogreška, koja bi umanjila odličan odnos gostiju i domaćina. Zadovoljstvo je bilo iskazano prvenstveno prema domaćim dečkima iz Križevaca, koji su se primili organizacije, pa se mora reći da je svaki od njih svoj zadatak odradio i više nego odlično. Treba naglasiti da  su komentari sudionika bili jednostavno fantastični i po njihovim riječima, jedva čekaju početak turnira sljedeće godine. Čestitek idu organizatoru i zato što je prekrasno promovirao naš grad i prigorski kraj kao dobar gostoprimac po svim regulama dobrog ponašanja, a najviše po regulama „Križevačkih štatuta“. Bez obzira na nepovoljnu ekonomsku situaciju na ovom veteranskom turniru bilo je 10 ekipa iz četiri države – Slovenije, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

U kategoriji veteranki
prvo mjesto je osvojila VRK Petrinjka, 2. Kočevje (Slovenija), 3. Cerna, 4. Velika Gorica, 5. Samobor.
Za najbolju igračicu turnira proglašena je Mira Dragičević iz Kočevja, za najboljeg strijelca Ivana Roksa (Petrinjka), a za najbolju golmanicu Maja Pereković, također iz Petrinjke.

U kategoriji veterana prvo mjesto su osvojili: VRK 021 Novi Sad (Srbija), 2. Boka (Crna Gora), 3. KTC Križevci, 4. Maksimir, 5. Samobor

Za najboljega igrača turnira proglašen je Miodrag Beljanski (021 Novi Sad) Najbolji strijelac – Zoran Dejanović (Novi Sad), a najbolji golman -  Dejan Stjepčević (Boka). Turnir, svih 20 utakmica, su sudili sutkinje Jurenec i Vajdić te suci Županić i Češi.

U onom „najvažnijem“ dijelu turnira, tzv. trećem poluvremenu, bile su dvije večeri druženja plesa i zabave za pamćenje. U petak je nastupio DJ BOBO (Boris Petrlić), a u subotu  su svirali dečki iz „INES“ banda, dok je program vodio Josip Petrlić Pjer. Da je sve bilo na zavidnom nivou dokazuje i to da se ove godine dijelila i jedna posebna nagrada, za najboljega partijanera. Tu prestižnu nagradu je osvojila Maca Danilović (Velika Gorica), dobivši krunu i postavši kraljica turnira KTC – Križevci 2011.

Direktor turnira Alen Lekić je zahvalio i stavio posebni naglasak na dobru suradnju sa tvrtkom KTC, generalnim sponzorom turnira, zahvalio se i Gradu Križevcima koji je bio glavni pokrovitelj turnira. Posebno je zahvalio svim svojim dečkima, svojim suigračima ( Srećku, Mladenu, Draženu, Šabi, Darku, Draženu, Dragecu, Željku) u VRK KTC Križevci, koji su i ove godine pokazali da znaju i mogu dostojno predstavljati križevački rukomet i pravo sportsko ponašanje na terenu i van njega.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.