Nova pobjeda križevačkih kuglača

KK “Gluhih” iz Varaždina klub je koji prošle sezone nije ostvario niti jednu pobjedu, a sve su utakmice redovito gubili s jako visokom razlikom. Ove sezone niti u jednoj utakmici do sada nisu uvjerljivo poraženi, te im ovom prilikom želim čestitati na predanom radu zalaganju i strpljenju, kao i očitom napretku u odnosu na prošlu sezonu.

Upravo taj klub ugostio je “Elektraše” iz Križevaca u 9. kolu 3. HKL na kuglani Drava u Varaždinu. Križevčani, nakon što su kolo prije nespretno ostali bez bodova, moraju sve utakmice igrati maksimalno kako bi do kraja polu-sezone ostali u borbi za prva tri mjesta ljestvice.
Treneru Knapiću ova utakmica je došla kao naručena iz više razloga. Odmorilo se Posavca koji je na prošloj utakmici nategnuo mišić lijeve noge. Sanković, koji je zbog iste ozljede pauzirao prošlo kolo, vraćen je u igru, a Dejanu Kirinu dana je prilika da kao igrač utakmice potvrdi svoju odličnu formu i na vanjskoj kuglani.

Pobjeda “Elektre”  rezultatom 7:1 uz 3042 : 2864, donijela je u Križevce bitne bodove i trenutno 3. mjesto tablice. Pojedinačne bodove ostvarili su Dejan Kirin (534), Ivan Šimatović (530), Marijan Kirin (516), Tomislav Sanković (507), Miroslav Tkalec (480), dok Ivan Pernjak, kojeg zamjenjuje Zlatko Kadović s (477) gube.

KK “Elektra” Križevci će u petak u 18 sati, u najjačem sastavu ugostiti KK “Varteks” iz Varaždina. Najava je to dobre utakmice za sve koji će poželjeti potegnuti do Koprivničke Kuglane 2.
 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.