Gradonačelnik održao prijem za predstavnike Vijeća srpske nacionalne manjine

Gradonačelnik Mario Rajn s pročelnikom Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, nacionalne manjine i turizam Sandrom Novoselom održao je danas, 21. siječnja prijem za predstavnike Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Križevaca.

Prijemu su prisustvovali predsjednica Vijeća Goranka Manojlović s članovima Perom Carevićem i Jovom Manojlovićem koji su gradonačelniku predstavili planove Vijeća za ovu godinu. Naglasila je kako je biblioteka Vijeća trenutno popunjena sa 600 knjiga, a među planovima je održavanje književne večere dok se stabilizira situacija s bolesti COVID-19. Ujedno je zahvalila gradonačelniku na pomoći i konkretnoj suradnji.

Rajn je dodao kako je ovaj prijem trebao biti tradicionalno početkom mjeseca, no situacija s potresom je pomaknula termin održavanja. Pohvalio je rad Vijeća te činjenicu da je u proteklom razdoblju osnovan i Odbor za kulturu te izdana nova knjiga. Pohvalio je i popunjavanje biblioteke te poželio puno uspjeha u ostvarivanja zacrtanih planova u ovoj godini.

Vezano

Komentari su zatvoreni.