Križevački kuglači ‘Elektraši’ prešli varaždinsku ‘Cestu’

Protiv KK “Ceste” na njihovom terenu niti jedan klub 3. HKL ne može unaprijed računati na bodove. Tako su i Križevčani u nedjelju otputovali u Varaždin svjesni da nisu favoriti te utakmice. Odigrati što bolje i pokušati iznenaditi domaćina, bila je glavna misao svih “Elektraša”.
Cesta je pak imala imperativ pobjede, jer bi porazom izgubili priključak sa samim vrhom ljestvice. U tom tonu se odvijala i utakmica. Tvrda, rovovska bitka, koju su “Elektraši” ipak u ključnim trenucima odigrali nijansu bolje.

Posavec, Kirin i Šimatović  otvaraju igru. Posavec (522) i Kirin (531) pobjeđuju, dok je Šimatović  imao peh da naleti na najraspoloženijeg igrača utakmice. Njegovih 536, usprkos porazu, puno je značilo za ukupnu razliku u čunjevima koja je tada iznosila +48 za Elektru. U nastavku u igru ulaze Tkalec, Sanković i Kadović. Ishod identičan onom prva tri igrača. Tkalec (539) i Sanković (506) pobjeđuju. Kadović u prva dva seta dopušta protivniku da se razmaše i da anulira svu sakupljenu prednost ekipe. Na kraju ipak malo pritišće i s (496) premda teško poražen uspijeva zadržati ukupnu prednost Elektre na 7 čunjeva. Najbolji igrač križevačkih kuglača bio je Tkalec, a Knapić kao prva zamjena nije ulazio u igru.

Konačan ishod 6. kola, pobjeda je “Elektre” Križevci 6:2 uz 3130:3124. Križevčani su trenutno prvoplasirana momčad ljestvice, ali s utakmicom više od najbližih konkurenata.
Posebno veseli što su ovom pobjedom Križevčani već u 6. kolu postigli isti učinak kao u svih 13 utakmica prvog dijela prve im natjecateljske sezone.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.