Poduzetnicima predstavljeni aktualni pozivi za jačanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja

Foto: PORA

U četvrtak, 19. srpnja u organizaciji Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja i Hrvatske obrtničke komore Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je informativna radionica za poduzetnike o otvorenim pozivima „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ i „WWW vaučeri za MSP-ove“ koji su pokrenuti u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ciljevi navedenih poziva su jačanje tržišne pozicije, jačanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije te mrežnih marketinških rješenja, a poduzetnici tako mogu razviti i nabaviti informacijska i komunikacijska poslovna rješenja namijenjena optimiziranju poslovanja te prilagoditi i integrirati poslovna rješenja s postojećim ili novim informacijskim sustavom.

Poduzetnicima je na raspolaganju gotovo 70 milijuna kuna dok intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 85% prihvatljivih troškova. Prijave na Pozive zaprimaju se od 13. kolovoza 2018. godine do iskorištenja predviđene alokacije, a najkasnije do 29. lipnja 2020. godine.

U sklopu radionice, viši stručni suradnik u HGK Županijskoj komori Zagreb Ivan Bobek održao je i prezentaciju o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.