Mladen Kešer pobjednik prijevremenih izbora na Kalniku

Mladen_Keser_Kalnik_by_Zdenko_Radic_Profoto_hrNa danas održanim prijevremenim izborima za općinsko vijeće i općinskog načelnika te zamjenike općinskog načelnika u općini Kalnik, prema neslužbenim rezultatima objavljenim na web sjedištu Državnog izbornog povjerenstva, za načelnika općine izabran je Mladen Kešer, kandidat koalicije SDP-a, HSU-a i HNS-a, dok mu je zamjenik Mario Filipašić. Većina vijećničkih mjesta u Općinskom vijeću pripala je istoj koaliciji, koja će imati šest vijećnika, HSS će imati tri, a HDZ dva vijećnička mjesta.
– Veliko hvala svim mojim građankama i građanima!, kratko je zahvalio Kešer objavom na Facebooku stanovnicima općine Kalnik na iskazanom povjerenju.

Nesluzbeni_rezultati_izbora_nacelnik_opcine_Kalnik_2016Osim u općini Kalnik, odlukom Vlade Republike Hrvatske od 11. veljače 2016. raspisani su prijevremeni izbori za gradsko vijeće i gradonačelnika te zamjenike gradonačelnika u gradovima Novoj Gradišci i Novalji te za općinsko vijeće i općinskog načelnika te zamjenike općinskog načelnika u općinama Matulji, Ražanac, Kolan, Ližnjan – Lisignano, Cestica i Gvozd.

Nesluzbeni_rezultati_izbora_opcinsko_vijece_opcine_Kalnik

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.