Tijelo pronađeno – određena obdukcija

Nestalog Valenta Potočkog policajci su pronašli mrtvog u raspadnutom stanju na rubu šume pored mjesta Ledine

KRIŽEVCI/VRBOVEC- Tijelo Valenta Potočkog, 47-godišnjeg komunalnog radnika iz Križevaca, u gotovo neprepoznatljivom i raspadnutom stanju pronađeno je u ponedjeljak oko 12.40 sati nedaleko od mjesta Ledina na području Županije zagrebačke. U pretrazi terena sudjelovali su policijski službenici Interventne jedinice policije PU koprivničko-križevačke uz pomoć vrbovečkih policajcaca na dijelu čijeg područja se potraga odvijala.

Nestanak Valenta Potočkog prijavio je njegov brat od kojega je otišao i više se nije javljao. Preminuli Potočki radio je na obavljanju komunalnih poslova u Zagrebu, gdje je povremeno živio, no prebivalište je imao na križevačkom području.

Očevid na mjestu događaja obavili su vrbovečki policajci jer je mrtvo tijelo pronađeno na njihovom području. Službeno, mrtvo raspadnuto tijelo zasad je nepoznatog identiteta, a zbog nastalih truležnih promjena sa sigurnošću se nije mogao utvrditi identitet. Ipak, sve okolnosti pronalaska i odjeće preminulog upućuju kako je riječ upravo o nesretnom Valentu Potočkom. Zbog točnog utvrđivanja identiteta, kao i utvrđivanja uzroka smrti, određena je obdukcija koja će, nadaju se nadležni, riješiti sve nepoznanice. Policijski službenici tako su riješili još jedan slučaj pronalaska nestale osobe koji je, na žalost, završio pronalaskom mrtvog tijela.

Od poznatijih slučajeva ostao je otvoren slučaj umirovljenog poštara Izidora Kuhara Žige koji je nestao 30. rujna prošle godine. Za njime se tragalo u nekoliko navrata, a u bezuspješnim pretragama sudjelovali su i pripadnici Gorske službe spašavanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.